Stöd oss

Vill du hjälpa Oum El Banine i arbetet för kvinnors och barns rättigheter? Eftersom Oum El Banine är en liten, ideell organisation är frivilliga bidrag helt nödvändiga för att kunna driva verksamheten. Den ekonomiska situationen för Oum El Banine är ständigt kritisk och allt stöd är därför välkommet och otroligt värdefullt.

Om du vill ge ett bidrag till Oum El Banine finns tre olika möjligheter: genom direktöverföring till Oum El Banine eller genom betalning till svenskt bankkonto, via överföring eller swish.

Direktöverföring till Oum El Banine

Det är möjligt att överföra pengar direkt till Oum El Banines marockanska bankkonto (men observera att bankens överföringsavgifter tillkommer).

Bank: BMCE BANK

Kontohavare: Association Oum El Banine

Adress: Rue Oued Ziz et angle Avenue El Mouquawama, Agadir, Morocco

Kontonummer: 011010000005200001413907

BIC/Swiftkod: BMCEMAMC

Svenskt bankkonto och swish

För att starta ett konto i Oum El Banines namn i Sverige krävs att organisationen finns registrerad här. Det skulle innebära ett alltför stort administrativt arbete. Istället finns ett konto på Swedbank som står i Oum El Banines svenska kontaktpersons namn. Genom att samla bidrag på detta konto och sedan överföra pengar regelbundet, men vid färre tillfällen till Oum El Banine kan överföringsavgifterna minskas avsevärt och mer pengar går direkt till organisationens arbete.

Swedbank: 8214-9, 944807285-1
(betalningsmottagare Jennie Silis som är Oum El Banines svenska kontakt och skapare av hemsidan)

Det går även bra att swisha till detta konto. Nr: 0727232820 (mottagare: Jennie Silis)

 

Vill du skänka bebiskläder eller andra saker till Oum El Banine?

Skicka ett mail till info@oumelbanine.net för mer information om möjligheter
att skänka saker till Oum El Banine. Det som framför allt finns behov av är: bebiskläder, kläder till gravida och nyförlösta kvinnor, innetofflor, kuddar, varma filtar, handdukar och andra textilier till hemmet, väskor eller tygkassar, samt förbrukningsvaror såsom hygienartiklar, tjocka bindor för de nyförlösta mödrarna, mjölkersättning, blöjor samt matvaror till daghem och kvinnohem.

 

Vill du besöka Oum El Banine?

Om du själv ska resa till Agadir är du varmt välkommen att hälsa på. Maila oss på: info@oumelbanine.net för mera information.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *