Stöd oss

Vill du hjälpa Oum El Banine i arbetet för kvinnors och barns rättigheter? Eftersom Oum El Banine är en liten, ideell organisation är frivilliga bidrag helt nödvändigt för att kunna driva verksamheten. Den ekonomiska situationen för Oum El Banine är ständigt kritisk och allt stöd är därför välkommet och otroligt värdefullt.

Om du vill ge ett bidrag till Oum El Banine finns tre olika möjligheter: genom direktöverföring till Oum El Banine eller genom betalning till svenskt bankkonto, via överföring eller swish. Obs. Sedan 2007 har det varit möjligt att ge en gåva via ett plusgirokonto (1144974-1). Detta plusgirokonto har administrerats av Jennie Silis. Då Nordea upphör med plusgiro för privatpersoner 2015-12-31 avslutas tyvärr detta konto.

Direktöverföring till Oum El Banine

Det är möjligt att överföra pengar direkt till Oum El Banines marockanska bankkonto (men observera att överföringsavgifter tillkommer – hör med din bank hur mycket).

Bank: BMCE BANK
Kontonummer: 011010000005200001413907
BIC/Swiftkod: BMCEMAMC

Svenskt bankkonto och swish

För att starta ett konto i Oum El Banines namn i Sverige krävs att organisationen finns registrerad här. Det skulle innebära ett alltför stort administrativt arbete. Istället finns ett konto på Swedbank som står i Oum El Banines svenska kontaktpersons namn. Genom att samla bidrag på detta konto och sedan överföra pengar regelbundet, men vid färre tillfällen till Oum El Banine kan överföringsavgifterna minskas avsevärt och mer pengar går direkt till organisationens arbete.

Swedbank: 8214-9, 944807285-1
(betalningsmottagare Jennie Silis som är Oum El Banines svenska kontakt och skapare av hemsidan)

Det går även bra att swisha till detta konto. Nr: 0727232820 (mottagare: Jennie Silis)

Vill du hellre ge via 90-konto?

Humanisthjälpen är en svensk stiftelse med 90-konto. Den startades 2012 med ursprung i Humanisterna. Vi har samarbetat i många år, Oum El Banine är deras största hjälpmål och det går bra att skänka en gåva via deras konto: PG 900279-1. Se gärna www.humanisthjalpen.se för mer information.

 

VILL DU SKÄNKA BEBISKLÄDER ELLER ANDRA SAKER?

Skicka ett mail till info@oumelbanine.net för mer information om möjligheter att skicka saker till Oum El Banine. Om du själv ska resa till Agadir är du varmt välkommen att hälsa på. Maila för mera information.